DOM Tapkey

 Az okostelefon a kulcs

Tapasztalja meg a szabadság új formáját

A DOM Tapkey forradalmian új megoldás akár az otthoni, akár az irodai ajtók zárására és nyitására. Bízza otthonát a  DOMTapkey-re, válassza a biztonságot és az egyszerűséget! A Plug&Play technológiának köszönhetően a telepítése nem is lehetne egyszerűbb.

Csak az okostelefonjára, a Tapkey applikációra és a DOM Tapkey  okoscilinderre van szüksége.


 • BIZTONSÁG
  Elvesztette transzponderét? Semmi gond! A Tapkey applikációval a felhőn keresztül adhat és vonhat vissza jogosultságokat (távolból a saját okostelefonján keresztül).
 • SZEMÉLYRE SZABÁS
  Kezelje a Tapkey applikációt az Ön saját Android vagy IOS okostelefonjával, ezáltal könnyedén programozhatja a hozzáférési jogosultságokat és azok időablakait.
 • ELLENŐRZÉS
  Ellenőrizze, hogy gyermekei időben hazaértek-e? Adjon – akár csak meghatározott időre szóló – nyitási jogosultságot a takarítónő, a bébiszitter vagy akár anyósa számára.
 • EGYSZERŰ
  Szerelje be az okoscilindert saját maga, töltse le az applikációt okostelefonjára és hangolja össze a két eszközt. Ön ezzel már sokat tett a biztonsága érdekében.
 • MINŐSÉG
  Elektronikus hengerzárbetétjeink és szerelvényeink a minőség és a mechanikai védelem csúcsát jelentik.
 • SOKOLDALÚ
  DOM Tapkey termékeink széles választéka (13 változat) majdnem minden ajtótípushoz megoldást kínál.

Egyszerű és gyors beállítás!

 • Telepítés
 • Letöltés
 • Biztonság

„Könnyedén adhat nyitási jogosultságokat a családtagjainak, a bejárónőnek vagy éppen kertésznek a DOM Tapkey alkalmazás segítségével, és bármikor vissza is vonhatja ezeket. Mindezt biztonságosan.”

Android és IOS eszközök egyaránt alkalmazhatók

A Tapkey alkalmazás használata egyszerű, úgy az Android, mint az Apple eszközökkel kompatibilis. A felhő alapú alkalmazás az okostelefonja NFC (Near Field Communication) vagy BLE (Bluetooth Low Energy) technológiáján keresztül aktiválja a DOM Tapkey elektronikus hengerzárbetétet A tulajdonos egy rendkívül biztonságos Tapkey-fiók vagy Google-azonosító használatával más felhasználók számára is létrehozhat vagy kezelhet virtuális kulcsokat.

Biztonságos kulcs nélküli ajtónyitás

 • Tapkey alkalmazás Bárhol is legyen, a DOM Tapkey applikáció letisztult felületén könnyűszerrel kezelheti hozzáférési jogosultságait. Hozzon létre kulcsokat a jogosult okostelefonoknak, kezelje a jogosultságokat és tekintse meg az eseményeket.
 • Maximális biztonság Valamennyi elektronikus hengerzárbetétünk megfelel a legmagasabb biztonsági és titkosítási követelményeknek. Az NFC (Near Field Communication) vagy a BLE (Bluetooth Low Energy) használatakor az ajtótól való minimális távolságnak köszönhetően a rendszer feltörhetetlen.
 • Bőséges választék  A DOM Tapkey az elektronikus cilinderek, kilincsek és lakatok széles skáláját kínálja, mindezt az Ön biztonsága érdekében. Kifejlesztettünk pánikzárba szerelhető változatokat is, ezeket vészkijáratokhoz és önzáró ajtókhoz ajánljuk.
 • Irányítás A Tapkey vagy Google azonosító használatával a világ bármely pontjáról bármely felhasználónak engedélyt adhat. Ön dönti el, hogy kinél van a „kulcs”!

Programozza a transzpondereket okostelefonjával

A transzponderek programozása a Tapkey alkalmazással könnyebb, mint valaha. Tartsa a transzpondert az okostelefon hátuljához, az NFC antennához. Néhány másodperc, és a transzponder máris a jogosultsági körhöz tartozik. Ezután érintse azt a bejárati vagy irodaajtó hengerzárbetétjéhez, és máris kész is az új kulcs! Ez a funkció mind az Android (4.4-től), mind az iOS (9-től) operációs rendszerek esetében elérhető.

Állítsa be hozzáférését három egyszerű lépésben

A Tapkey alkalmazás könnyen használható. Aktiválja a DOM Tapkey elektronikus cilindert az okostelefon NFC (Near Field Communication) vagy BLE (Bluetooth Low Energy) technológiáján keresztül. A tulajdonos bármikor, bárhol adhat hozzáférési jogokat, és nyithatja az ajtót. A végpontok közötti titkosítás nem ad esélyt a hackerek számára. A DOM Tapkey ún. offline felhasználási lehetőséget is kínál. A kiosztott hozzáférési jogosultság 7 napig megmarad internetkapcsolat nélkül is.

Tudja biztonságban nyitási jogosultságait

A DOM Tapkey használata egyszerű. Az alkalmazás segítségével virtuális kulcsokat hozhat létre saját maga, családja vagy vendégei számára. Ha valaki elveszíti telefonját vagy transzponderét, a jogosultságokat az okostelefonja vagy webböngészője segítségével bármikor visszavonhatja.

KULCSMÁSOLÁS ÓBUDAI SZAKÜZLETÜNKBEN

Profilkulcs másolás

Sokszor meglepjük a vásárlóikat, akik kulcsmásolással kapcsolatban érkeznek üzletünkbe azzal, hogy másodpercek alatt átadjuk részünkre azt a kulcsot amiről másolatra van szükségük. Kulcsmásolásnak hívjuk de valójában ezeket a kulcsokat előre elkészített változatból raktárról adjuk így fizikai dolgunk csak annyi vele, hogy előkeressük vagy leakasszuk a fali kulcs tábláról. Jó néhány ilyen fajta kulcs van. Például a régi kapuk profil kulcsai, amik előre formára öntve várják a gazdájukat, illetve a fogazott „Dóze” kulcsok amik évtizedekig a kerti kapuk kulcsai és a kamrák ajtófélfáján szegre akasztott kulcsok képében élnek emlékezetünkben.

Bútorkulcs másolás

Ide sorolhatjuk még a bútor kulcsok nagy részét mert kulcsmásolásról sem eshet szó mert ezek szintén a gyári öntödében készülnek és a kulcsmásoló csak kereskedik vele.

Cilinderkulcs másolás

A kulcsmásolás tudománya cilinder kulcsoknál és a tollas kulcsoknál kezdődik. Egy általános kulcscsomó esetében nincs nehéz dolga a kulcsmásolónak. Elég két egyszerű szabályt betartani a sikerhez: kell egy precíz (ámde nem olcsó) kulcsmásológép és lehetőleg gyári vagy minőségi (ámde nem olcsó) nyerskulcs. Ezen két egyszerű feltétel betartásával szinte biztos siker. Az utóbbi években sok új zárbetét márka és típus jelent meg a hazai piacon. Ezeket az új típusokat folyamatosan figyeljük és követjük, hogy a megfelelő nyerskulcsok, mindig raktáron legyenek.

Postaláda kulcsmásolás

A postaláda kulcsot másolása is általában egyszerű feladat. Ki ne ismerné hazai postaládák legnagyobb részében megtalálható zár egy tollas kulcsát. Korábban ezeket is szám alapján lehetett kapni azonban napjainkban a megemelt variáció szám miatt az ilyen kulcsokat is másoljuk. Szintén az utóbbi években rengeteg új postaláda zár és ezzel rengeteg új kulcs jelent meg hazánkban. Sok postaláda külföldről érkezik és az ezek záraihoz tartozó cilinderkulcsok másolásánál bizony speciális nyerskulcsra van szükségünk.

Kódkártyás kulcsmásolás

A biztonsági zárbetétek fúrt kulcsai speciális kulcsmásoló gépet igényelnek, mert itt nem a kulcs élén hanem a kulcs lapján kell a megfelelő marásokat elkészíteni. Jó néhány gyártó komoly erőfeszítéseket tesz azért, hogy a kulcsok illetéktelen másolása ne legyen lehetséges. Az ilyen kulcsok esetében tartozik a zárbetéthez egy biztonsági kártya ami megléte nélkül a kulcsmásolás nem lehetséges. Ezek a Kulcsmásoló gépek tulajdonképpen nem is másolják kulcsot mert csak a nyers kulcs befogadására alkalmasak és a kártyán lévő kód alapján készítik el az új kulcsot. Ezeknél a gépeknél az is nagy előny, hogy minden kulcs amit készít a gyári értékekkel-méretekkel készül ezáltal kiküszöbölve a kulcsmásolásnál lehetséges hibák összeadódását.
Ilyen gépekkel készítjük a MUL-T-LOCK, ABLOY, ABUS, KABA, TOKOZ kulcsokat. Kulcsmásolás kódkártya alapján szaküzletünkben, vagy online megrendeléssel.

Speciális kulcsmásolás, kéttollas kulcsmásolás

Egyes esetekben kulcsmásolás terén is rendkívül nagy pontosságra van szükség ezért számítógép vezérelt, speciális léptető motoros géppel készítjük a MUL-T-LOCK MT5+, ABUS BRAVUS kulcsokat és az autókulcsok jelentős részét. Autókulcsok esetében nagyon előnyös, hogy ezen kulcs készítő gép az eredeti kulcs beolvasását követően a gyári értékekre készíti az új kulcsot így a kopásból eredő hibák teljes mértékben kiküszöbölhetők.

Proxi Chip másolás, RFID másolás

Napjainkban nagyon népszerű és gyorsan terjedő elektronikus kulcsok, RFID Proxi chipek
vagy ahogy a köznyelv hívja kapuérintők másolására, sokszorosítására is van lehetőségünk. Az itt használt gépek és technológia nagyon hasonlít az autókulcsoknál használt transzponderek, immobiliserek másolásának folyamatához.

Autókulcs másolás

Az autókulcsok esetében talán a legfontosabb a pontos kulcsmásolat készítése. Csak minőségi nyersanyagból és a legmodernebb gépeinkkel készítjük ezen kulcsok mechanikai és elektronikus összetevőit.

Óbudai mintaboltunk nyitva tartása:

1035 Budapest, Kerék u. 4.

Hétfőtől csütörtökig: 8:30-17.00 Pénteken: 8:30-16:00

Telefon: 06 1 250 1471

ZÁRBETÉT MÉRETÉNEK MEGHATÁROZÁSA

 

(Méret meghatározása .pdf)

A zárbetét mérete az ajtólap vastagságához igazodik ezért vásárlás előtt elkerülhetetlen a pontos hossz meghatározása. A legtöbb ajtót mindkét oldalról lehet kulccsal működtetni ezért a zárbetéteket is két mérettel jellemezzük.

Az „A” méret és a „B” méret ha megegyezik, az egy szimmetrikus zárbetét.

Az ajtó vastagságának növekedésével a zárbetét hossza is növekszik, illetve az ajtó kialakításától függően a betét aszimmetrikus is lehet.  Ez esetben az „A” méret és a „B” méret eltérő.

Zárbetétek méretei lehetnek:

A zárbetét méretét akkor is meghatározhatjuk ha nincs zárbetét az ajtóban . Az ajtó élénél állva a zártest középvonalától megmérjük a kilincs címkék síkjának a távolságát.

Itt is mindkét oldal méretére szükség van illetve a két érték összege a zárbetét teljes hosszát adja ki:

„A” méret + „B” méret = A zárbetét teljes hossza

Ha további kérdése van várjuk megkeresését, telefonon és levélben is állunk rendelkezésére.

Telefon: 06-1-250-1471

ZÁRRENDSZEREK

Azonos zárlat:

Zárbetéteinket és lakatjainkat is el tudjuk úgy készíteni, hogy egy kulcs nem csak egy zárbetéthez tartozik, hanem több, akár eltérő méretű zárbetétet is a tulajdonos ugyan azzal a kulccsal tud használni. Tehát a zárbetéteket ugyan azzal a kulccsal lehet nyitni.
Ezzel nem csak a magunknál tartandó kulcsok nagy darabszámát csökkenthetjük, de sok időt és bosszúságot is megtakaríthatunk magunknak.

Olyan családi ház esetében, ahol több ajtót használunk nem csak az azonos zárbetétek használata praktikus. Készíthetünk olyan egyszerű zárrendszert például, ahol a tulajdonos kulcsa minden ajtót nyit, de integrálunk a rendszerbe egy kulcsot ami csak a kertkaput nyitja.

Ezt a kulcsot odaadhatjuk a szomszédunknak, ha elutazunk és megkérjük, hogy locsolja meg a növényeket, vagy tegye ki a kukát.

A riasztórendszer távfelügyeleti járőrének ha szükség lenne rá akkor körbe tudja járni a házat. Természetesen a többi ajtót nem nyitja ez a kulcs.
Hasonló példa a kertész kulcsa amivel csak a kapu és a kerti tároló nyitható, de az ingatlan többi ajtaja nem. Mindezek mellett természetesen a tulajdonos továbbra is a saját kulcsával mindenhová bejut.

Egyszerű főkulcsrendszer:

Ebben a rendszerben minden zárbetéthez tartozik saját kulcs ami csak ezt az egy betétet nyitja, de van egy főkulcs is amely minden zárbetétet kinyit. Például egy hotelben használható ilyen ahol a vendégek csak a saját szobájukat nyitják de a szoba szerviz egyetlen kulccsal tud az összes szobába bejutni.

Portál kulcsrendszer:

Ebben a rendszerben minden zárbetéthez tartozik saját kulcs ami csak ezt az egy betétet nyitja és van egy vagy több olyan zárbetét amelyik minden kulccsal nyitható. Például egy apartmanházban a lakások kulcsai egymást nem nyitják de a főbejárat zárbetétjét minden lakás kulcsával lehet nyitni.

Fő és vezérkulcsos rendszer:

Az előzőek tetszés szerinti kombinációja amikor a kulcsok szabadon konfigurálhatók, egy vagy akár több zárbetétet, ajtó csoportokat nyithatnak. Például irodák, cégek esetében a felhasználó az összes, munkaköréhez kapcsolódó ajtón egyetlen kulccsal be tud jutni de csak azok az ajtók nyithatók amelyeken jogosult bemenni.

Amennyiben kérdése van, hívja üzletünket a 06 1 250 1471 telefonszámon.
Örömmel segítünk!

ZÁRBETÉT VARIÁCIÓK

 

Amennyiben kérdése van, hívja üzletünket a 06 1 250 1471 telefonszámon.
Örömmel segítünk!

Normál zárbetét:

Ez hazánkban a legelterjedtebb változat, mindkét oldalon kulccsal működtethető típus. Hátránya, hogy a lakásban ha belülről bezárkózunk és a zárban hagyjuk a kulcsot akkor az ajtó kívülről a saját kulcsával sem nyitható.

Gombos zárbetét:

A zárbetét belső (lakás felőli) oldalán egy fixen beépített gombbal használható változat amelyet elforgatva nyitjuk-zárjuk az ajtót. Előnye, hogy nem fordulhat elő, hogy kizárjuk a család többi tagját a zárban felejtett kulccsal. További előny, hogy veszély esetén bárki gyorsan, könnyen tud távozni a lakásból mert nem kell a kulcsot keresgélni az ajtó nyitásához. Gombos zárbetét nem használható ablakos ajtókon, mert az üveg betörésével az ajtó nyithatóvá válik.

Vészfunkciós zárbetét:

Ezek a zárbetétek a gombos zárbetét komfortját és a normál zárbetétek biztonságát ötvözik. A vész-, vagy pánik funkciós zárbetét lehetővé teszi az ajtó nyitását a saját kulcsával a külső oldalról akkor is ha a zárbetétben belülről benne van a kulcs. Hasznos lehet idős, beteg emberek számára is, mivel a kulccsal rendelkező rokonok a belülről benne felejtett kulcs esetén is be tudnak jutni az ajtón, és baj esetén segítséget nyújthatnak a bennlevőnek.

Fogaskerekes zárbetét, heveder zárbetét:

Ezen zárbetéteknél a kulcs forgatásával a hagyományos reteszvivő helyett egy fogaskerék segítségével működtetjük a zár mechanikáját. A legtöbb hevederzár fogaskerekes betéttel működik és a több pontos biztonsági ajtók zárjaiban is elterjedt megoldás. A fogaskerekek beazonosítása annak mérete és fogszáma alapján lehetséges.

Félbetét:

A félbetétek csak az egyik oldalukról működtethetők kulccsal a másik oldal hiányzik. Ezeket a zárbetéteket olyan ajtóknál használják ahol a zárbetéthez szűkséges nyílás csak az egyik oldalon került kialakításra például elektromos helyiségeknél és garázsajtóknál.

Felső zár betét:

Kör formájú zárbetét amellyel az ajtóra szerelt felső, általában belülről gombos másodzárat működtetjük.