KULCSMÁSOLÁS ÓBUDAI SZAKÜZLETÜNKBEN

Profilkulcs másolás

Sokszor meglepjük a vásárlóikat, akik kulcsmásolással kapcsolatban érkeznek üzletünkbe azzal, hogy másodpercek alatt átadjuk részünkre azt a kulcsot amiről másolatra van szükségük. Kulcsmásolásnak hívjuk de valójában ezeket a kulcsokat előre elkészített változatból raktárról adjuk így fizikai dolgunk csak annyi vele, hogy előkeressük vagy leakasszuk a fali kulcs tábláról. Jó néhány ilyen fajta kulcs van. Például a régi kapuk profil kulcsai, amik előre formára öntve várják a gazdájukat, illetve a fogazott „Dóze” kulcsok amik évtizedekig a kerti kapuk kulcsai és a kamrák ajtófélfáján szegre akasztott kulcsok képében élnek emlékezetünkben.

Bútorkulcs másolás

Ide sorolhatjuk még a bútor kulcsok nagy részét mert kulcsmásolásról sem eshet szó mert ezek szintén a gyári öntödében készülnek és a kulcsmásoló csak kereskedik vele.

Cilinderkulcs másolás

A kulcsmásolás tudománya cilinder kulcsoknál és a tollas kulcsoknál kezdődik. Egy általános kulcscsomó esetében nincs nehéz dolga a kulcsmásolónak. Elég két egyszerű szabályt betartani a sikerhez: kell egy precíz (ámde nem olcsó) kulcsmásológép és lehetőleg gyári vagy minőségi (ámde nem olcsó) nyerskulcs. Ezen két egyszerű feltétel betartásával szinte biztos siker. Az utóbbi években sok új zárbetét márka és típus jelent meg a hazai piacon. Ezeket az új típusokat folyamatosan figyeljük és követjük, hogy a megfelelő nyerskulcsok, mindig raktáron legyenek.

Postaláda kulcsmásolás

A postaláda kulcsot másolása is általában egyszerű feladat. Ki ne ismerné hazai postaládák legnagyobb részében megtalálható zár egy tollas kulcsát. Korábban ezeket is szám alapján lehetett kapni azonban napjainkban a megemelt variáció szám miatt az ilyen kulcsokat is másoljuk. Szintén az utóbbi években rengeteg új postaláda zár és ezzel rengeteg új kulcs jelent meg hazánkban. Sok postaláda külföldről érkezik és az ezek záraihoz tartozó cilinderkulcsok másolásánál bizony speciális nyerskulcsra van szükségünk.

Kódkártyás kulcsmásolás

A biztonsági zárbetétek fúrt kulcsai speciális kulcsmásoló gépet igényelnek, mert itt nem a kulcs élén hanem a kulcs lapján kell a megfelelő marásokat elkészíteni. Jó néhány gyártó komoly erőfeszítéseket tesz azért, hogy a kulcsok illetéktelen másolása ne legyen lehetséges. Az ilyen kulcsok esetében tartozik a zárbetéthez egy biztonsági kártya ami megléte nélkül a kulcsmásolás nem lehetséges. Ezek a Kulcsmásoló gépek tulajdonképpen nem is másolják kulcsot mert csak a nyers kulcs befogadására alkalmasak és a kártyán lévő kód alapján készítik el az új kulcsot. Ezeknél a gépeknél az is nagy előny, hogy minden kulcs amit készít a gyári értékekkel-méretekkel készül ezáltal kiküszöbölve a kulcsmásolásnál lehetséges hibák összeadódását.
Ilyen gépekkel készítjük a MUL-T-LOCK, ABLOY, ABUS, KABA, TOKOZ kulcsokat. Kulcsmásolás kódkártya alapján szaküzletünkben, vagy online megrendeléssel.

Speciális kulcsmásolás, kéttollas kulcsmásolás

Egyes esetekben kulcsmásolás terén is rendkívül nagy pontosságra van szükség ezért számítógép vezérelt, speciális léptető motoros géppel készítjük a MUL-T-LOCK MT5+, ABUS BRAVUS kulcsokat és az autókulcsok jelentős részét. Autókulcsok esetében nagyon előnyös, hogy ezen kulcs készítő gép az eredeti kulcs beolvasását követően a gyári értékekre készíti az új kulcsot így a kopásból eredő hibák teljes mértékben kiküszöbölhetők.

Proxi Chip másolás, RFID másolás

Napjainkban nagyon népszerű és gyorsan terjedő elektronikus kulcsok, RFID Proxi chipek
vagy ahogy a köznyelv hívja kapuérintők másolására, sokszorosítására is van lehetőségünk. Az itt használt gépek és technológia nagyon hasonlít az autókulcsoknál használt transzponderek, immobiliserek másolásának folyamatához.

Autókulcs másolás

Az autókulcsok esetében talán a legfontosabb a pontos kulcsmásolat készítése. Csak minőségi nyersanyagból és a legmodernebb gépeinkkel készítjük ezen kulcsok mechanikai és elektronikus összetevőit.

Óbudai mintaboltunk nyitva tartása:

1035 Budapest, Kerék u. 4.

Hétfőtől csütörtökig: 8:30-17.00 Pénteken: 8:30-16:00

Telefon: 06 1 250 1471