DOM Tapkey

 Az okostelefon a kulcs

Tapasztalja meg a szabadság új formáját

A DOM Tapkey forradalmian új megoldás akár az otthoni, akár az irodai ajtók zárására és nyitására. Bízza otthonát a  DOMTapkey-re, válassza a biztonságot és az egyszerűséget! A Plug&Play technológiának köszönhetően a telepítése nem is lehetne egyszerűbb.

Csak az okostelefonjára, a Tapkey applikációra és a DOM Tapkey  okoscilinderre van szüksége.


 • BIZTONSÁG
  Elvesztette transzponderét? Semmi gond! A Tapkey applikációval a felhőn keresztül adhat és vonhat vissza jogosultságokat (távolból a saját okostelefonján keresztül).
 • SZEMÉLYRE SZABÁS
  Kezelje a Tapkey applikációt az Ön saját Android vagy IOS okostelefonjával, ezáltal könnyedén programozhatja a hozzáférési jogosultságokat és azok időablakait.
 • ELLENŐRZÉS
  Ellenőrizze, hogy gyermekei időben hazaértek-e? Adjon – akár csak meghatározott időre szóló – nyitási jogosultságot a takarítónő, a bébiszitter vagy akár anyósa számára.
 • EGYSZERŰ
  Szerelje be az okoscilindert saját maga, töltse le az applikációt okostelefonjára és hangolja össze a két eszközt. Ön ezzel már sokat tett a biztonsága érdekében.
 • MINŐSÉG
  Elektronikus hengerzárbetétjeink és szerelvényeink a minőség és a mechanikai védelem csúcsát jelentik.
 • SOKOLDALÚ
  DOM Tapkey termékeink széles választéka (13 változat) majdnem minden ajtótípushoz megoldást kínál.

Egyszerű és gyors beállítás!

 • Telepítés
 • Letöltés
 • Biztonság

„Könnyedén adhat nyitási jogosultságokat a családtagjainak, a bejárónőnek vagy éppen kertésznek a DOM Tapkey alkalmazás segítségével, és bármikor vissza is vonhatja ezeket. Mindezt biztonságosan.”

Android és IOS eszközök egyaránt alkalmazhatók

A Tapkey alkalmazás használata egyszerű, úgy az Android, mint az Apple eszközökkel kompatibilis. A felhő alapú alkalmazás az okostelefonja NFC (Near Field Communication) vagy BLE (Bluetooth Low Energy) technológiáján keresztül aktiválja a DOM Tapkey elektronikus hengerzárbetétet A tulajdonos egy rendkívül biztonságos Tapkey-fiók vagy Google-azonosító használatával más felhasználók számára is létrehozhat vagy kezelhet virtuális kulcsokat.

Biztonságos kulcs nélküli ajtónyitás

 • Tapkey alkalmazás Bárhol is legyen, a DOM Tapkey applikáció letisztult felületén könnyűszerrel kezelheti hozzáférési jogosultságait. Hozzon létre kulcsokat a jogosult okostelefonoknak, kezelje a jogosultságokat és tekintse meg az eseményeket.
 • Maximális biztonság Valamennyi elektronikus hengerzárbetétünk megfelel a legmagasabb biztonsági és titkosítási követelményeknek. Az NFC (Near Field Communication) vagy a BLE (Bluetooth Low Energy) használatakor az ajtótól való minimális távolságnak köszönhetően a rendszer feltörhetetlen.
 • Bőséges választék  A DOM Tapkey az elektronikus cilinderek, kilincsek és lakatok széles skáláját kínálja, mindezt az Ön biztonsága érdekében. Kifejlesztettünk pánikzárba szerelhető változatokat is, ezeket vészkijáratokhoz és önzáró ajtókhoz ajánljuk.
 • Irányítás A Tapkey vagy Google azonosító használatával a világ bármely pontjáról bármely felhasználónak engedélyt adhat. Ön dönti el, hogy kinél van a „kulcs”!

Programozza a transzpondereket okostelefonjával

A transzponderek programozása a Tapkey alkalmazással könnyebb, mint valaha. Tartsa a transzpondert az okostelefon hátuljához, az NFC antennához. Néhány másodperc, és a transzponder máris a jogosultsági körhöz tartozik. Ezután érintse azt a bejárati vagy irodaajtó hengerzárbetétjéhez, és máris kész is az új kulcs! Ez a funkció mind az Android (4.4-től), mind az iOS (9-től) operációs rendszerek esetében elérhető.

Állítsa be hozzáférését három egyszerű lépésben

A Tapkey alkalmazás könnyen használható. Aktiválja a DOM Tapkey elektronikus cilindert az okostelefon NFC (Near Field Communication) vagy BLE (Bluetooth Low Energy) technológiáján keresztül. A tulajdonos bármikor, bárhol adhat hozzáférési jogokat, és nyithatja az ajtót. A végpontok közötti titkosítás nem ad esélyt a hackerek számára. A DOM Tapkey ún. offline felhasználási lehetőséget is kínál. A kiosztott hozzáférési jogosultság 7 napig megmarad internetkapcsolat nélkül is.

Tudja biztonságban nyitási jogosultságait

A DOM Tapkey használata egyszerű. Az alkalmazás segítségével virtuális kulcsokat hozhat létre saját maga, családja vagy vendégei számára. Ha valaki elveszíti telefonját vagy transzponderét, a jogosultságokat az okostelefonja vagy webböngészője segítségével bármikor visszavonhatja.