LAKAT

Lakat minden felhasználási területre raktárról akár ingyesen házhoz szállítással.

Lakatok, lakatpántok, kerékpár- és motorlakatok kedvező áron webshopunkban.

A régi függőzárak után a mai lakatok még egyszerűbb kivitelben is a vagyonvédelem fontos elemeivé váltak. A megfelelő lakatpánttal szerelt U alakú vagy Diszkosz-lakatok pedig a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) által is elfogadott védelmi szintet képviselik. A lakatok felhasználása igen széleskörű, elsősorban olyan környezetben, tárgyaknál, eszközöknél használatosak, ahol nincs lehetőség hagyományos zárak felszerelésére, de akár meglévő zárrendszerek mellett, kiegészítő védelemre is tökéletesek.

Általános lakat:

Alapszintű biztonsági követelményekhez igazodik, átlagos felhasználásra. Elsősorban rézből készül, de a kengyele edzett acél, hogy a rongálást, levágást megnehezítse. Magas kulcs darabszámmal, azonos zárlatú és főkulcsos kivitelben is rendelhető.

Biztonsági lakat:

Magasabb biztonsági igényekhez igazodik, a lakatház és a kengyel speciális kialakításával erősíti a védelmet. U alakú lakatoknál a kengyel erős anyagú, zárt állapotban elforog, és nehezen hozzáférhető, ezért megakadályozhatja a levágást, fűrészelést. Kengyelvédett típusnál a lakatház elfedi a kengyel jelentős részét, ezzel védekezik a külső támadás, például a feszítővasas hozzáférés ellen.  Diszkosz-lakatnál a körkörös kialakítás és az erős acélból készült ház biztosít extra terhelhetőséget, védelmet.

Vízálló lakat:

Speciális körülményekhez, felhasználáshoz igazodik. Bár az esőt vagy a párát a minőségi rézlakatok is jól bírják, de az alumíniumból vagy rozsdamentes acélból készült lakatok tökéletesen vízállóak. Amennyiben használatkor a víz mellett porral és egyéb szennyeződésekkel is számolni kell, érdemes olyan lakatot választani, ahol a kengyel nyílásait gumigyűrű, a kulcsnyílást pedig porvédő kupak védi.

 

Számzáras lakat:

Ez a lakatfajta a kulcsnélküli használat kényelmét nyújtja. Egyszerű és gazdaságos megoldás: ha többen használják a lakatot, akkor sincs szükség több kulcsra, nincs probléma, lakatcsere, ha egy-egy kulcs elveszne. Egyetlen kóddal, egyszerűen nyitható, ami természetesen tetszés szerint bármikor megváltoztatható.

 

Bőrönd lakat, Poggyász lakat:

Kisméretű lakatok, kifejezetten a bőröndök, táskák cipzárjaihoz méretezve. Kulcsos és számzáras kivitelben is kaphatók.

 

Szaküzletünkben személyes tanácsadással segítjük vásárlását!
Címünk: 1035 Budapest, Kerék u. 4. (térkép)

Nyitva tartás:
Hétfőtől csütörtökig: 8:30-17.00
Pénteken: 8:30-16:00

A lakat termékeinket különböző típus- és méretválasztékban megvásárolhatja Webáruházunkban:
http://citylock.hu/spl/870310/Lakat

Kérdéseit az info@biztonsagtechnika.hu címen is várjuk.